MASTERSTUDIES

Маркетингова комуникация Тайланд - Маркетингова комуникация programs Тайланд Маркетингова комуникация

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Програмите по маркетингови комуникации осигуряват на студентите знания и умения за това, как да доставят до потребителите информация за продукти, мисия на една фирма, бранд и ценностите им. В такива програми се изучават връзки с обществеността, реклама, маркетингови изследвания социални медии и глобални маркетингови тенденции.

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Маркетингова комуникация Тайланд - Take your MA Тайланд. All MA program and school information. Save time and contact the school in Тайланд here!

1 резултата за Маркетингова комуникация, Тайланд Filter

Магистър в интегрираните маркетингови комуникации

Dhurakij Pundit University's International College
Магистър по изкуствата (MA)
Юни 2021
<
Задочно
<
3 семестри
Кампус

Това IMC програма е програма единствената международна капитана в Тайланд, която обединява набор от познания от различни континенти по света, включително Северна Америка, Авст ...

Научете повече