MASTERSTUDIES

Маркетингова комуникация Лондон - Маркетингова комуникация programs Лондон Маркетингова комуникация, Лондон

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Студентите, които следват в образователни програми по маркетинговата комуникация, научават за защита на потребителите и как ефективно да действат в условия на пазарна икономика. Повечето програми включват стратегии за разпространяване на маркетингови материали между различни платформи: мобилни, дигитални, печатни, медийни и социални.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Маркетингова комуникация Лондон - Take your MA Лондон. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Маркетингова комуникация, Лондон Filter

Магистър по маркетингови комуникации

University of Westminster
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Маркетинговите комуникации обхващат подбора и прилагането на основните средства за комуникация, които са на разположение на една организация за постигане на нейните маркетинго ...

Научете повече

MA стратегически маркетингови комуникации

University of Greenwich
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Тази програма се изпълнява заедно с MA стратегически маркетинг и е създаден, за да се даде възможност на студенти и професионални квалифицирани мениджъри, за да получат по-доб ...

Научете повече