MA Люксембург - MA programs Люксембург - MA

MA Люксембург - MA programs Люксембург - MA

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Люксембург, официално Великото херцогство Люксембург, е без излаз на море страна в Западна Европа, граничи с Белгия, Франция и Германия.

MA Люксембург - Take your MA Люксембург. All MA program and school information. Save time and contact the school in Люксембург here!

Научете повече

магистър по архитектура

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)
Campus Редовна форма September 2017 Люксембург Esch-sur-Alzette

Учителят по архитектура е двугодишен английски преподава програма, която съчетава и двете традиционна учебна програма на архитектурното образование и профилирана програма структурирана около три основни теми: Архитектура, Европейския урбанизация и глобализация. [+]

. The магистър по архитектура е двугодишен английски преподава програма който комбинира традиционна учебна програма на архитектурното образование и профилирана програма структурирана около три основни теми: Архитектура, Европейския урбанизация и глобализация. Учителят по Архитектура обучава бъдещи архитекти със специфични допълнителни умения в областта на изследванията и познания в областта на градския дизайн специално за Европейския урбанизъм и глобализацията. Учителят по Архитектура се фокусира върху: архитектурно и градоустройствено проектиране на различни мащаби в европейски контекст, с акцент върху стратегическите аспекти на дизайна архитектурен и градски изследвания с архитектурни средства (планове, разрези, фасади, диаграми, перспективи), като се фокусира особено върху европейската урбанизация изследване на влиянието на глобализацията върху градовете и регионите, както и на сравнителен анализ на типологии в областта на архитектурата и урбанизация в света В Университета на Люксембург, ние разбираме архитектурата като професия в рамките на който всички участници са постоянно предвиждане на промените в работата им контекст, дали демографски, политически, екологични, културни или технологична промяна. Ето защо, архитектурен дизайн върви ръка за ръка с архитектурен изследвания. Учителят в изследвания елемент архитектура е свързана с двете експериментални изследвания с дизайн и научни изследвания в областта на архитектурата и градоустройството. Кариерни възможности Студентите се обучават да се мисли и действа стратегически и ориентиран към бъдещето. Те се развиват по-широк набор от умения и са подготвени за кариера в частния сектор, в административни органи, или като докторанти в университетите. Защо проучване архитектура в Университета в Люксембург Вие ще проучи историческите, социални, политически и екологични ефекти, които оформят архитектура. Ще се изучава в... [-]