109 MA Програми в Литературознание 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (109)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Литературознание

    Много кариери стават все по-конкурентни и изискват следдипломно образование, за да имат предимство над съперници. За тези, които търсят да продължи образованието си в областта на английския език, магистърска степен по литература може да бъде само на билета за напредък в кариерата или да доведе пътя към докторска степен.

    Какво е магистърска степен по литература? Тези, които минават през магистърска програма по литература учебни текстове от различни периоди от време, включително на Възраждането, 19-ти век, и на 20-ти и 21-ви век. Учениците научават за социалните и културни контексти на литературата и да получат подобрени умения в критичен анализ, комуникации, и научните изследвания. В зависимост от програмата, хората могат да изучават литература от няколко страни или да се съсредоточат върху прозата на конкретен език. Трудовете могат да бъдат нещо от поетични и театрални парчета до романи и разкази.Обикновено майстор изисква изследователски проект или писмена теза, за да се подобри способността за писане.

    Магистърска степен по литература дава на хората полезни умения, които могат да бъдат използвани във всички сфери на живота. Критично четене и тълкуване на текст, писане убедително да обоснове аргумент, и мислене чрез идеи и творчески поглед не само разширява интелектуален хоризонт, но предоставя инструментите за изпълнение на много общи задачи в различни ситуации и кариера.

    Институции по целия свят предлагат програми, които се различават значително по отношение на разходите. За да се получи точна информация за цените, студенти гледна точка трябва да изследвания и да се свържат с училище по техен избор.

    Магистърска степен по литература предоставя на хората с уменията, необходими, за да преподават в средното ниво, да преследва кариера в писането и редактирането, или да получат работни места в издателска или връзки с обществеността.Литература степен A обикновено служи като широка база за много различни кариери, вместо на подготовка на студентите за конкретна професия. Много работни места изискват добри комуникационни умения, както в писане и говорене. По този начин, литература MA може да доведе до нищо от изкуство директор на издателска къща до комуникации гуру в правителствена агенция.

    &nbsp

    Ако проявявате интерес към придобиване на магистърска степен по литература, да разглеждате нашата база данни, за да намерите програма, която предлага курсове и се фокусира, които желаете. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.