MA Литва - MA programs Литва - MA

MA Литва - MA programs Литва - MA

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

MA Литва - Take your MA Литва. All MA program and school information. Save time and contact the school in Литва here!

Научете повече

Магистър по архитектура

Kaunas University of Technology
Campus Редовна форма September 2019 Литва Kaunas

Динамично, иновативно и практично в същото време програмата се изпълнява чрез Studio метод - учебните курсове са интегрирани в една единствена задача: студентите се запознават с принципите на рисуване, композиция, физика, силни страни и др. в проекта, на който работят. [+]

Динамично, иновативно и практично в същото време програмата се изпълнява чрез Studio метод - учебните курсове са интегрирани в една единствена задача: студентите се запознават с принципите на рисуване, композиция, физика, силни страни и др. в проекта, на който работят.

Друга изключителност на програмата се състои в исторически, културен, теоретичен и философски критичен анализ на съществуващите типологии, свързани с дизайна на естетически прототипи, който обединява конструкции, механични, екологични и икономически изследвания.... [-]