MASTERSTUDIES

Комуникационен мениджмънт Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистърска степен, или магистърска степен, степен обикновено се присъжда на специализанти, които са завършили една или две години работа с акцент върху една или две области на специалността. Тези градуса често се използват, за да получат достъп до по-нататъшно образование или като път на влизане в доходоносни работни места. Програми Повечето магистърски могат да се въвеждат само от тези, които отговарят на определени условия.

Какво е магистър по управление на комуникация? Тези програми често са насочени към предоставяне на студентите с практически възможности за справяне с предизвикателствата, пред които са изправени пред лидери в съвременните комуникационни организации. Курсовете могат да обхващат теми като връзки с обществеността; бизнес, събитие или управление на екип; маркетингови принципи; отношенията с клиентите; и принципи на делегация и сътрудничество. Студентите се обучават в тънкостите на управление с акцент върху комуникационния бранш.

По време на тази програма, студентите се възползват от достъп до опитни учители и лидери в областта.Комуникационния бранш се нуждае от лидери с пълно разбиране на принципите на управление и лидерство. Студенти в тази програма се развиват уменията и познанията, необходими за запълване на ръководни позиции.

Разходите, свързани с участието в тази програма могат да се различават много от едно училище в друго. За да получите конкретна информация за обучение, такси книги, жилища и свързаните с тях разходи, тези, които се интересуват от програмата трябва да се свържете училища индивидуално.

Има много възможности за работа за тези, които завършат обучението по управление на комуникацията. Позициите могат да бъдат открити в банки, корпорации, правителства, мозъчни тръстове и PR агенции. Докато светът се превръща все повече към цифров обмен на бизнес, позиции, ще продължат да се отвори в областта на електронната търговия. Работни заглавия включват комуникационен мениджър, посредник, мениджър нестопанска цел, работодател и консултант, между другото.

Ако се интересувате от участие в този вид на програмата, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

4 резултата за Комуникационен мениджмънт Filter

Управление на медиите и комуникациите (УО)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
Магистър по изкуствата (MA)
Магистър по изкуствата (MA)
Март 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 семестри
15 Февр. 2021
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учете магистърска степен по управление на медиите и комуникацията. Тази магистърска програма се преподава изцяло на английски език в нашите кампуси Macromedia в Мюнхен и Берли ...

Научете повече

Магистър по международни връзки с обществеността и управление на глобалните комуникации

Cardiff University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Връзките с обществеността са процъфтяваща индустрия - дори в рецесия, тъй като другите промоционални сектори се договарят, PR продължава да расте от година на година. ...

Научете повече

Магистър по изкуствата в мениджмънта на комуникациите

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус

Предлага се съвместно между Университета по комуникации на Университета за приспособяване към висшите учебни заведения и училището по мениджмънт на Университета в Барселона, M ...

Научете повече

управление ma медии и обществените комуникации

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
24 месеца
Кампус

Интересува се от медиите ли сте? Вие знаете, че комуникацията е от основно значение за компанията и се стреми да бъде лидер? След това програмата магистърската Media Managemen ...

Научете повече