$close

Филтри

Преглед на резултатите

Комуникации Гара в колеж - Комуникации programs Гара в колеж Комуникации, Гара в колеж

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.Образователни пр… Научете повече

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Образователни програми по комуникация помагат на студентите да придобият широки знания и умения, което ще им отвори широки перспективи за професионална реализация сега и занапред. Професионалисти с такъв набор на знания и опит се търсят в различни сектори на трудовия пазар, затова след завършването випускниците имат голяма свобода да избират такава кариера, която най-много ги привлича.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

College Station, Тексас е град, който съществува благодарение на основаването на Texas A & M University. Той е известен като един от най-образованите градове в САЩ.

Комуникации Гара в колеж - Take your MA Гара в колеж. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Texas A&M University College of Liberal Arts
Гара в колеж, Съединени Американски Щати

Магистърската степен по комуникация е двугодишна научно-ориентирана степен, която позволява на студентите да разработят обобщена програма за обучение в следните области на спе ... +

Магистърската степен по комуникация е двугодишна научно-ориентирана степен, която позволява на студентите да разработят обобщена програма за обучение в следните области на специалността: (1) Комуникация, политика и политика, (2) Здравна комуникация, ( 3) Организационна комуникация, (4) Медии, култура и идентичност и (5) Риторика и връзки с обществеността. Генерализираният план за степен изгражда стабилна основа за студентите да продължат по-нататъшно следдипломно обучение по комуникация (или свързана област) или да продължат кариера като инструктор по комуникация и / или специалист по комуникационни изследвания. Студентите от магистратурата са изложени както на социални научни, така и на хуманистични подходи към стипендията. -
Магистър по изкуствата (MA)
Английски
Кампус