MASTERSTUDIES

Комуникации Кипър - Комуникации programs Кипър Комуникации

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Програми по комуникация разширяват знанията и уменията на студентите в съответна специализирана област и им дава летящ старт за различни кариери. Подготовката и професионалния опит, които студентите придобиват докато следват в такива програми, са на твърде високо равнище, затова при търсене на работа випускниците винаги ще имат предимство между останали кандидати.

Кипър е разположен в североизточния ъгъл на Средиземно море. Той е третият по големина остров в Средиземно море. Кипър е известен като родното място на Афродита (Венера), гръцката богиня на любовта.

Комуникации Кипър - Take your MA Кипър. All MA program and school information. Save time and contact the school in Кипър here!

1 резултата за Комуникации, Кипър Filter

Магистър по технологии на обучение и комуникация

European University Cyprus
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
18 месеца
Гръцки
Кампус
Онлайн обучение

Майсторът на програма изкуства в "Технологии за обучение и комуникация" е насочена да се подготвят преподаватели и администратори в областта на придобиване на експертни познан ...

Научете повече