Filter
Магистратури MA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Козметични науки Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Често тези, които завършват програми бакалавърска степен искат да разширят своите възможности за професионално развитие и потенциал заплата, и те го правят чрез следването на магистърска степен, или MA. Повечето магистърски програми могат да бъдат завършени в рамките на две или три години.

Само това, което е магистър по козметология? Тази програми има за цел да подготви участниците за успешна кариера помага на хората да подобрят своите изяви. Повечето програми наблягат грижа за косата, грижа за нокти, лични естетика и козметика заявление, а някои също се подчертае един конкретен аспект на козметологията индустрия, като електролиза, кола маска, боядисване на коса или грим за телевизия или филми. Някои програми също подчертават човешката анатомия, химия и физиология, а други да се концентрират по-изключително на коса, грим и лак за артистичност. Преглед на популярните инструменти за козметични и здравни продукти също е често срещана в тези програми.

Много козметолози са необходими, за да се обучава непрекъснато образование, за да се поддържа лицензирането в областта на козметологията. Освен това, една заплата води до увеличаване успоредно една на ниво на образование, независимо от индустрията.

Няма определено разходи, свързани с доходи на УО в козметологията. Консултирайте се с офиса прием на всяко училище от интерес за навременна и точна информация за записване.

Тази програма има за цел да подготви учениците за различни кариери в областта на козметологията. Много възпитаници продължават да работят като фризьори, ноктите техници или гримьори. Някои вземат предприемачески подход и да изберете, за да отворите свой собствен салон, докато други намират работа в хотели, спа центрове и курорти. Някои завършилите избират да работят в частния сектор и предлагат на място за нокти, грим или грижа за косата услуги, а други избират да учат козметологията след осигуряване на магистърската степен.

Нашата база данни е страхотно място да започнат да учат повече за многото онлайн козметология курсове, предлагани от училища по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Козметични науки

University of Tartu

Програмата съчетава управление и дизайн на спа продукти, медицински и развлекателни процедури и благополучие. ... [+]

Уелнес и Спа Service Design и управление е уникален 2-годишна програма магистърска която има за цел да даде на студентите необходимите теоретични знания, професионални умения и практически инструменти, необходими за работа в уелнес, спа или други сродни организации на ниво управление. Програмата съчетава управление и проектиране на спа продукти, медицински и развлекателни процедури, благополучие, фитнес, както и услуги, свързани със здравеопазването. Това е програма, единствената подобна магистърска програма по цяла Европа.... [-]

Естония Tartu
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски