MA Киргизстан - MA programs Киргизстан - MA

MA Киргизстан - MA programs Киргизстан - MA

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Има много институции за висше образование през целия Киргизстан. Това включва около тридесет и седем държавни университети и осемнадесет частни университети. Видни университети в Киргизстан включват Университета на Централна Азия и Киргизката National University.

MA Киргизстан - Take your MA Киргизстан. All MA program and school information. Save time and contact the school in Киргизстан here!

Научете повече

Магистър по изкуства в централните азиатски проучвания

Central Asian Studies Institute (AUCA)
Campus Редовна форма September 2019 Киргизстан Bishkek

Програмата има за цел да даде на студентите с критическо разбиране на минали и настоящи социални, политически, икономически и културни процеси в Централна Азия и преглед на различни академични дисциплини, които са оформили производството на знания за региона. Ще бъдат изготвени Възпитаниците на програмата, за да се запишат в социалната наука програми докторанти, с фокус върху Централна Азия или да се движат безпроблемно в кариерата си в правителството, дипломация, международни организации, развитие, журналистика, или в друга област, която изисква твърда площ опит и знания на местния език. [+]

Проучване Централна Азия в Централна Азия с CASIЦентрален институт за азиатски изследвания (CASI) в Американския университет в момента е приемане на заявления за Учителя на изкуствата в Централна Азия изследвания (MACAS) в Бишкек, Киргизстан. Магистър в Централна Азия изследвания Програмата има за цел да даде на студентите с критическо разбиране на минали и настоящи социални, политически, икономически и културни процеси в Централна Азия и преглед на различни академични дисциплини, които са оформили производството на знания за региона. Ще бъдат изготвени Възпитаниците на програмата, за да се запишат в социалната наука програми докторанти, с фокус върху Централна Азия или да се движат безпроблемно в кариерата си в правителството, дипломация, международни организации, развитие, журналистика, или в друга област, която изисква твърда площ опит и знания на местния език. Програмата Майстора на изкуствата в Централна Азия Studies предлага на учениците уникалната възможност да придобият степен, която отговаря на западните стандарти на образование, без дори да излизате от Централна Азия. Курсовете се провеждат изцяло на английски език и се контролира от Western факултет. Тези, които успешно завършване на програмата ще имат солидна основа в Западна академично писане, научните изследвания, и критично мислене, умения, които са високо ценени във всякакъв контекст. Вземете следващата стъпка в изграждането на бъдещето си днес, като към програмата. ... [-]