MA Кения Online - MA programs Кения Online - MA Кения Online

MA Кения Online - MA programs Кения Online - MA Кения Online

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Кения, официално Република Кения, е суверенна държава в Източна Африка. Столицата и най-големият град е Найроби.

MA Кения Online - Take your MA Кения Online. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Майстор на изкуството в лидерството (mal)

Pan Africa Christian University
Online Campus Редовна форма 27  May 2018 Кения Nairobi Кения Online + още 2

Магистър по изкуствата в лидерството е умишлено да подготви студентите и професионалистите с лидерски умения за ефективност във водещи екипи и организации чрез засилена ангажираност, способност и практическа ефективност в една от трите специални области, а именно: 1. Бизнес и предприемачество, 2. Християнското министерство, 3. образование. [+]

Магистър по изкуства в лидерство (MAL)

ВЪВЕДЕНИЕ

Магистър по изкуства в лидерството е умишлено да подготви студентите и професионалистите с лидерски умения за ефективност във водещите екипи и организации чрез повишена ангажираност, способност и практическа ефективност в която и да е от трите специални области, а именно:

Business & предприемачество Християнското министерство, образование. ... [-]