MA Gatineau - MA programs Gatineau - MA Gatineau

MA Gatineau - MA programs Gatineau - MA Gatineau

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

MA Gatineau - Take your MA Gatineau. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по устойчиво управление на горските екосистеми

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Редовна форма September 2018 Канада Gatineau Saint-Jérôme

[..] Този мултидисциплинарен контрол е за кандидати, които желаят да станат квалифицирани специалисти в устойчивото управление на горските екосистеми. [+]

Управлението на горските екосистеми в специализирани работници, участващи в определянето, управление и разрешаване на проблеми от различно естество, за да се допринесе за изпълнението на устойчивото развитие на горите.

Те осигуряват управлението на екосистемите и устойчивото планиране на горите като се вземе предвид, в своите принципи и практики на управление, множество потребителски нужди, за нуждите на групи по интереси, цели за използване на земята и опазването на горските екосистеми ,... [-]