MA Nova Scotia - MA programs Nova Scotia - MA Nova Scotia

MA Nova Scotia - MA programs Nova Scotia - MA Nova Scotia

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Nova Scotia региона се е опитвал да приведе в съответствие системата за висше обучение по умения за обучение и отлично образование. Бившите училища призвание са подновени и следват примера на най-добрите училища като Dalhousie университет и Acadia университет в предлагането на качествено образование на учениците.

MA Nova Scotia - Take your MA Nova Scotia. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Капитанът на изящните изкуства (МФП)

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design
Campus Редовна форма September 2018 Канада Halifax Hamilton

Господарят на Fine Arts степен се присъжда след успешно завършване на 42 кредита от курсова работа и други изисквания на програмата (включително Final изложба и Thesis) пое на [+]

Магистър по изящни изкуства

&nbsp

Господарят на Fine Arts степен се присъжда след успешно завършване на 42 кредита от курсова работа и други изисквания на програмата (включително Final изложба и Thesis) предприети в продължение на 20 до 24 месеца, като се започне в есенния семестър. MFA програма на университета, съществува от 1973 г., дава на студентите възможност да развиват своята дейност в условията на интензивен критична дискусия. Академични изследвания в историята на изкуството или други свързани лица представляват неразделна част от програмата. ... [-]