MA Winnipeg - MA programs Winnipeg - MA Winnipeg

MA Winnipeg - MA programs Winnipeg - MA Winnipeg

Магистратура

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Обучение в Winnipeg е забавно и приключенски. Можете постигне своите образователни цели, и в същото време се радват на живота в този оживен град. Студентите могат да постигнат нито един сертификат, диплома и образователни програми, които желаят да придобият само с включване в града "и институции.

MA Winnipeg - Take your MA Winnipeg. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

майстор на изкуствата: богословски изследвания

Canadian Mennonite University
Campus Редовна форма September 2017 Канада Winnipeg

The Graduate School Богословски и Министерството се стреми да вдъхнови и осигурят на учениците за пастирското служение, лидерство, стипендия и сервиз. [+]

. The Graduate School Богословски и Министерството се стреми да вдъхнови и осигурят на учениците за пастирското служение, лидерство, стипендия и сервиз. Ученици от широка гама от вероизповедания и традиции са поканени в една общност от учени и страстни преподаватели, които са ангажирани с живота на църквата, с опит в мисия и услугите, както и изпълняват в научните изследвания и публикуване. Изисквания за прием Зрелостен изпит степен от акредитиран университет или колеж с минимален среден успех 3.0 ("Б") A. Residency Изискване 30 кредитни часа Учебната програма Изисквания Минимум 60 кредитни часа Основни изисквания-30 кредитни часа в следните области Библията - 12 кредитни часа (минимум 3 СН от Стария завет и 3 кредитни часа на Новия Завет) Теология и история на християнството - 12 кредитни часа (минимум 3 часа кредитни във всяка област) Практическо богословие - 3 кредитни часа Методология - 3 кредитни часа Electives-, както се изисква, за да достигне общо 60 кредитни часа Теза Вариант: Студентите могат да предложат да пиша дисертация еквивалентно на 6 кредитни часа. Кредитите, получени по пътя на тезата ще намалят елективна изискването. Виж забележка 4, по-долу. Бележки 1. Студентите трябва да поддържат минимална GPA на 3.0 ("Б"), за да остане в програмата и да се дипломират. 2. Курсове, предлагани от CMU факултет или от инструктори на посещение в CMU, независимо дали на територията на колежа или онлайн, ще се броят към изискването за пребиваване. Курсове, предприети от CMU / MBBS студенти от MBBSC да отговарят на изискванията MB на своите програми и да се... [-]