MA Manitoba - MA programs Manitoba - MA Manitoba

MA Manitoba - MA programs Manitoba - MA Manitoba

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Много работодатели лов за широки познания, опит и адаптивност, които студентите придобиват чрез изучаване в този град. Добрите висши учебни заведения, намиращи се в този район, са добре позната и се идентифицират с тези черти на съвършенство.

MA Manitoba - Take your MA Manitoba. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

майстор на изкуствата: богословски изследвания

Canadian Mennonite University
Campus Редовна форма September 2017 Канада Winnipeg

The Graduate School Богословски и Министерството се стреми да вдъхнови и осигурят на учениците за пастирското служение, лидерство, стипендия и сервиз. [+]

. The Graduate School Богословски и Министерството се стреми да вдъхнови и осигурят на учениците за пастирското служение, лидерство, стипендия и сервиз. Ученици от широка гама от вероизповедания и традиции са поканени в една общност от учени и страстни преподаватели, които са ангажирани с живота на църквата, с опит в мисия и услугите, както и изпълняват в научните изследвания и публикуване. Изисквания за прием Зрелостен изпит степен от акредитиран университет или колеж с минимален среден успех 3.0 ("Б") A. Residency Изискване 30 кредитни часа Учебната програма Изисквания Минимум 60 кредитни часа Основни изисквания-30 кредитни часа в следните области Библията - 12 кредитни часа (минимум 3 СН от Стария завет и 3 кредитни часа на Новия Завет) Теология и история на християнството - 12 кредитни часа (минимум 3 часа кредитни във всяка област) Практическо богословие - 3 кредитни часа Методология - 3 кредитни часа Electives-, както се изисква, за да достигне общо 60 кредитни часа Теза Вариант: Студентите могат да предложат да пиша дисертация еквивалентно на 6 кредитни часа. Кредитите, получени по пътя на тезата ще намалят елективна изискването. Виж забележка 4, по-долу. Бележки 1. Студентите трябва да поддържат минимална GPA на 3.0 ("Б"), за да остане в програмата и да се дипломират. 2. Курсове, предлагани от CMU факултет или от инструктори на посещение в CMU, независимо дали на територията на колежа или онлайн, ще се броят към изискването за пребиваване. Курсове, предприети от CMU / MBBS студенти от MBBSC да отговарят на изискванията MB на своите програми и да се... [-]