MA Prince George - MA programs Prince George - MA Prince George

MA Prince George - MA programs Prince George - MA Prince George

Магистратура

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Prince George е огромна площ, но има много учебни заведения, предлагащи професионални курсове в региона по този начин, обслужващи населението академично както се изисква от страната 'S стандарти. Той има и някои уникални учебни центрове като на училище Aerospace Полет плюс други университети и колежи.

MA Prince George - Take your MA Prince George. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

В икономиката на развитието

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Редовна форма September 2018 Канада Prince George

Икономическото развитие остава критичен проблем за повече от три четвърти от населението на света, които живеят в страни, класифицирани като "ниски доходи" или "средни доходи". [+]

Магистър по икономика на развитието

Икономическото развитие остава критичен проблем за повече от три четвърти от населението на света, които живеят в страни, класифицирани като "ниски доходи" или "средни доходи". Причините и последиците от икономическото развитие остават оспорвани. В тази степен се разглежда променящият се глобален, регионален и национален контекст на икономическото развитие; Политическите уроци, които могат да бъдат извлечени от сравнителните проучвания; И необходимите инструменти, за да се даде възможност на икономистите на развитието да допринесат за процеса на развитие. Огромните трансформации, които се провеждат днес в страните от Юга, са в основата на степента. Студентите са изправени пред предизвикателството да анализират теми като причините за появата на нови икономически центрове на юг като Китай и Индия, както и трайните проблеми на бедността и неравенството. Програмата включва основни курсове по глобализация и развитие, макроикономическа политика за развитие, приложна иконометрия и бедност, неравенство и развитие. Отделът по икономика също има специален опит в областта на икономиката на околната среда и икономиката на здравеопазването и предлага избираеми в тези области. От студентите също така се изисква да завършат магистърска програма или проект по магистърски програми, който позволява на студентите да прилагат инструментите на икономическия анализ за развитие. Икономическото развитие не може да бъде проучено изолирано от други измерения на развитието. Разбирането за бедността например изисква не само икономически анализ, но и разбиране за прозренията, предоставени от други социални и здравни науки. Обучението на икономист за развитие трябва да изложи учениците на интердисциплинарни подходи към развитието. Като обхваща теория, политика и приложен... [-]