MA Sussex - MA programs Sussex - MA Sussex

MA Sussex - MA programs Sussex - MA Sussex

Магистратура

Степента „магистър по изкуства“ или MA е академична степен, която се присъжда на студентите след успешно приключване на следване в програми, където се изучават изящни изкуства, хуманитарни или социални науки, и други подобни. Такива програми продължават обикновено една-две години.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

MA Sussex - Take your MA Sussex. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

майстор на изкуствата в пасторален теология

Kingswood University
Campus Редовна форма September 2017 Канада Sussex

Майсторът на изкуствата в Пасторална теология (MAPt) е рационализирана 36-часова магистърска степен, която интегрира писание и библейското богословие в практиките на пасторален лидерство. Тази степен се фокусира върху това как форми теология и информира нашата практика на поклонение, евангелизъм, ученичество, и нашите идеи по отношение на естеството на църквата, и духовно формиране. [+]

. Майсторът на изкуствата в Пасторална теология (MAPt) е рационализирана 36-часова магистърска степен, която интегрира писание и библейското богословие в практиките на пасторален лидерство. Тази степен се фокусира върху това как форми теология и информира нашата практика на поклонение, евангелизъм, ученичество, и нашите идеи по отношение на естеството на църквата, и духовно формиране. В Kingswood ние високо ценим теория, така и практическо приложение, както от историческите връзки и текущи иновации. Ние не виждаме тези като отделни области на интерес, но като партньори в Министерство на реалния живот. проблеми реалния живот изискват библейски отговор реалния живот. Ако не разполагаме с добре развита богословска основа да подсилвам нашето служение, ние рискуваме изграждането на Църквата на програми, а не по Христа. Ето защо този напълно акредитирана степен е предназначена най-вече за тези, които в момента са ангажирани в служение, и е целенасочена в отнасяща съответните проблеми пред тези в служение и на тези, които по силата на своята духовна грижа. Тази степен има за цел да осигури учебна среда, която е: интегрирани - ожени богословие и практика иновативни - адаптиране на библейски и богословски принципи на настоящите социологически реалности, методи на служение и искания съвременни министерство с опит базиран - теология разработени в контекста на живота в местната църква духовно обогатяване - програмата и курсовете са предназначени да ви отнеме по-дълбоко и по-високо в Христос комунално - учене заедно с и чрез опита на други студенти икономичен - предназначена да осигури максимална полза на достъпна цена гъвкава - магистърска програма, предназначена да се... [-]