MA Ню Брунсуик - MA programs Ню Брунсуик - MA Ню Брунсуик

MA Ню Брунсуик - MA programs Ню Брунсуик - MA Ню Брунсуик

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Градът предоставя редица възможности за основен във всеки разбира от вашите предпочитания. С редица известни училища като Университета на Ню Брунсуик, този град е в челните редици в подобряването на високи нива на образование в Канада.

MA Ню Брунсуик - Take your MA Ню Брунсуик. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

майстор на изкуствата в пасторален теология

Kingswood University
Campus Редовна форма September 2017 Канада Sussex

Майсторът на изкуствата в Пасторална теология (MAPt) е рационализирана 36-часова магистърска степен, която интегрира писание и библейското богословие в практиките на пасторален лидерство. Тази степен се фокусира върху това как форми теология и информира нашата практика на поклонение, евангелизъм, ученичество, и нашите идеи по отношение на естеството на църквата, и духовно формиране. [+]

. Майсторът на изкуствата в Пасторална теология (MAPt) е рационализирана 36-часова магистърска степен, която интегрира писание и библейското богословие в практиките на пасторален лидерство. Тази степен се фокусира върху това как форми теология и информира нашата практика на поклонение, евангелизъм, ученичество, и нашите идеи по отношение на естеството на църквата, и духовно формиране. В Kingswood ние високо ценим теория, така и практическо приложение, както от историческите връзки и текущи иновации. Ние не виждаме тези като отделни области на интерес, но като партньори в Министерство на реалния живот. проблеми реалния живот изискват библейски отговор реалния живот. Ако не разполагаме с добре развита богословска основа да подсилвам нашето служение, ние рискуваме изграждането на Църквата на програми, а не по Христа. Ето защо този напълно акредитирана степен е предназначена най-вече за тези, които в момента са ангажирани в служение, и е целенасочена в отнасяща съответните проблеми пред тези в служение и на тези, които по силата на своята духовна грижа. Тази степен има за цел да осигури учебна среда, която е: интегрирани - ожени богословие и практика иновативни - адаптиране на библейски и богословски принципи на настоящите социологически реалности, методи на служение и искания съвременни министерство с опит базиран - теология разработени в контекста на живота в местната църква духовно обогатяване - програмата и курсовете са предназначени да ви отнеме по-дълбоко и по-високо в Христос комунално - учене заедно с и чрез опита на други студенти икономичен - предназначена да осигури максимална полза на достъпна цена гъвкава - магистърска програма, предназначена да се... [-]