126 MA Програми в История 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • История
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (126)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в История

    Получаване на магистърска степен по история степен е една чудесна възможност за тези, които търсят по-нататъшно изучаване големи събития по света е, личности, прогресии и периоди от време. Печелите напреднал история степен може да помогне ускоряване на успешен и печеливш кариера като учител, преподавател, уредник на музея, историк, изследовател или произволен брой свързани позиции.

    Само това, което е магистър по история? Тази усъвършенствана степен Програмата помага на учениците по-нататъшно развитие на тяхното критично мислене, независимо изследване и умения за писане в усилията си да получат знания и прокарването на своите кариери в различни дисциплини.Студентите, които успешно завършат магистърска степен по изкуства в програмата История имат образователна основа, необходима за извършване на независими изследователски проекти, анализиране на исторически документи и аргументи, създаване на библиографии от асортимент от различни ресурси и медиуми и писане на есета, научни статии и рецензии на книги с исторически фокуси .

    Студентите, които ефективно да завършат магистърска степен по програма История обикновено са способни да командват по-високи заплати, отколкото техните по-малко образовани конкуренти, както и поемане на позициите на висшето образование в рамките на тази конкурентна индустрия.

    Цената на магистърска програма по история варира в зависимост от редица фактори, като географско разположение, продължителността на курса взето и училището, чрез който се предлага програмата.

    Разширено притежателите история степен са подготвени за работа в широк спектър от сектори, включително, но не ограничени до, образованието, на държавна служба, опазване и музей и архив управление. Възпитаниците на История магистърски програми също са готови да поемат допълнителна степен работата в историята, правото, бизнеса и други свързани с тях области.

    Студентите заинтересовани в преследването на магистърска степен по история имат изобилие от възможности, както в образователен и географски. За да проучи тези възможности в интернет и да разберете повече за голямото разнообразие от програми, които съществуват за студенти по магистърски програми, да използват нашата богата база данни и да вземе, че следващата стъпка към получаване на напреднал степен. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане Службата на училище по ваш избор чрез попълване в главната форма.