close

Филтри

Преглед на резултатите

Испанска филология Programs, Search for the top MA programs here! - MA

След завършване на "е степен на Бакалавърския или ерген, лицата могат да искат да предявят висшето образование. Следващата стъпка е често магистърската програма "и. За да спечели магистърска "е степен, лицето трябва д… Научете повече

След завършване на "е степен на Бакалавърския или ерген, лицата могат да искат да предявят висшето образование. Следващата стъпка е често магистърската програма "и. За да спечели магистърска "е степен, лицето трябва да попълни определен брой кредити, обикновено от обществен или държавен университет. Това може да отнеме между 1-2 години редовно обучение.

Студентите могат да се чудят, какво е магистър по Испанци изследвания? Тази програма обхваща все по-променящата се природа на латиноамериканското общество, като се обръща специално внимание на групи от местното население, здравеопазване, околна среда, образование, въпроси свързани с пола и начините нейното общество взаимодейства с други култури. Студентите също ще извършват изследвания от форми на културно изразяване, както и настоящи процеси ден модернизация на регион 'S. Някои от предлаганите курсове включват сравнителна литература в теорията и практиката, билингвизъм, модерна Испански популярната култура, културология, публични политики в Латинска Америка и испанската литература.

Има много ползи за получаване на висше образование, особено магистърска степен "и в тази област. Ако не друго, степента може да се възползва от завършилия с познания за ключови въпроси от Латинска Америка в областта на литературата, лингвистиката и съвременната история. Студентите ще се научат как да се извършват научни изследвания самостоятелно и се превърне това изследванията в добре развит академична творба.

Всяка програма майстор "и ще имат различни разходи за регистрация в зависимост от институцията и страната се намирате в момента. За специфични такси и информация, заинтересованите студенти се насърчават да се свържете с училището директно.

Има много възможности за професионално развитие на студентите, които завършват магистърска им "и в Испанци проучвания. Много завършилите могат да си намерят работа в държавни агенции, обикновено като преводачи или офицери служба за външна дейност. Те могат също така да намерите кариери в обществените отношения и социални услуги в САЩи в чужбина, или в, въоръжените сили на Корпуса на мира, или с прилагането на закона. Може да има и възможности в областта на маркетинга или международни отношения с частния бизнес. Завършилите могат да преследват и преподавателска кариера на всички нива и в няколко различни области.

Повечето програми могат да бъдат завършени част път от две години или на пълен работен ден за една година. Онлайн курсове могат да се предлагат за студенти, които не могат да имат достъп до училището. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Вашингтон, Съединени Американски Щати

Култивирайте широко и задълбочено разбиране на политическите, икономическите, историческите и културните проблеми в съвременната Латинска Америка с магистърска степен, която щ ... +

Култивирайте широко и задълбочено разбиране на политическите, икономическите, историческите и културните проблеми в съвременната Латинска Америка с магистърска степен, която ще подкрепя различни кариерни пътеки. Нашите възпитаници са лидери, които успяват в правителството, частния сектор и мултинационални и неправителствени организации. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
2 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук