MA Малага - MA programs Малага - MA Малага

MA Малага - MA programs Малага - MA Малага

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Малага Градът има богата история, която датира повече от 2000 години. То се намира в провинция Малага и разполага с над 500 000 жители. В града има планини си на север и на пристанището е неговата юг.

MA Малага - Take your MA Малага. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

MA in Marketing and Advertising: Communications & PR

Marbella International University Centre
Campus Редовна форма 1 - 2  October 2018 Испания Малага

[+]

24/7 дневна студентска поддръжка

* За годишните плащания предварително, предоставяме 5% отстъпка.

* Освен здравната осигуровка, която ви предоставяме, трябва да подадете и застраховка за пътуване, която е задължителна за визовата процедура.

Всички студенти трябва да се регистрират за курсовете през първата седмица на семестъра. Просто не посещавате часове по-късно през семестъра не ви освобождава от финансовото или академично задължение за курсове, които сте записали преди това. ... [-]


MA International Relations

Marbella International University Centre
Campus Редовна форма October 2018 Испания Малага

[+]

Бакалавърска степен Преписи (официален превод на английски или испански език)

Така че това е практично и много интерактивни със състуденти, това създава интерактивна атмосфера, която се ангажира студенти повече.

Регистриране на курсове Такси за обучение и учебни материали Достъп до Blackboard Learning Пълен достъп до библиотеката Частно здравно осигуряване Визови и имиграционни съвети и подкрепа 24/7 дневна студентска поддръжка ... [-]

MA International Business Management

Marbella International University Centre
Campus Редовна форма 1 - 2  October 2018 Испания Малага

Разработване на задълбочено познаване на бизнеса. Научете как да се мисли и работи като международен мениджър. [+]

Разработване на задълбочено познаване на бизнеса. Научете как да се мисли и работи като международен мениджър.

Ключови дисциплини:

Социални изследвания Методика Управление на маркетинга

от кандидатите, които преди това не са учили в английскоговорящо училище или страна.Тестовете и минимални резултати, ние приемаме, са: IELTS 7

[-]