Filter
Магистратури MA
Индия Coimbatore Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Coimbatore - MA programs Coimbatore - MA Coimbatore

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Coimbatore е град, намерени в щата Тамил Наду, Индия и наскоро бе реализиране значителен ръст, което го прави център в областта на търговията и производството. Големият град се нарежда на четвърто място в южната част на Индия и в рамките на своите граници, има 55 инженерни институти, 7 университета, три лечебни заведения и др.

MA Coimbatore - Take your MA Coimbatore. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Hindustan University

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и с ... [+]

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изправи пред предизвикателствата на съвременното общество с лекота.

Най-MA английски език и съобщението, предложена от катедра на английски език, Hindustan университет включва 20 курса разпределени в 4 семестъра в 2 години. От тях 12 са основните документи и 8 са избираеми.... [-]

Индия Chennai Delhi Coimbatore Kochi  + 1 Още
July 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски