MA Тамил Наду - MA programs Тамил Наду - MA Тамил Наду

MA Тамил Наду - MA programs Тамил Наду - MA Тамил Наду

Магистратура

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Тамил Наду е индийски щат обслужва от столицата на Ченай. Тя е класирана като седмия най-гъсто населената държава и единадесетата по големина. Тя е класирана като една от най-грамотните държави с 37 университета в рамките на своите граници, заедно с повече от 1000 други институции за висше образование.

MA Тамил Наду - Take your MA Тамил Наду. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma английски език и комуникация

Hindustan University
Campus Редовна форма July 2018 Индия Chennai Delhi Coimbatore Cochin + още 3

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изправи пред предизвикателствата на съвременното общество с лекота. [+]

. Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изправи пред предизвикателствата на съвременното общество с лекота. Най-MA английски език и съобщението, предложена от катедра на английски език, Hindustan университет включва 20 курса разпределени в 4 семестъра в 2 години. От тях 12 са основните документи и 8 са избираеми. Учебната програма поддържа добро равновесие между курсовете по език и литература. Един от основните документи във всеки семестър се фокусира върху функции, свързани с езика, напр преподаване на английски език, история на английски език, лингвистика и т.н. Electives предлагат широка гама от възможности за избор, като документи на личността развитие, детска литература, Дамски писане, проучвания Филм, канадската литература и т.н. Papers като Критика и теория и индийски Естетика са въведени, за да се развиват основни умения като аналитично мислене Програмата също така запазва баланса между традиционни и съвременни текстове, така че изследването улеснява разбирането на различните култури и литературните стилове. Учебната програма е проектирана така, че в края на 4 семестъра кандидат със сигурност ще са придобили необходимите умения и ще бъде готов за работа в най-различни области. Възможности за работа Безброй възможности за професионално развитие са на разположение за кандидат, който е завършил успешно курс по MA английски език и комуникация Технология - като се има предвид общия недостиг на добри учители, които могат да говорят отлично английски език и пишат точно, кандидатът може лесно да... [-]