MASTERSTUDIES

Наука за храните и напитките Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистърска степен е втората най-голяма степен може да се получи в след средно образование. На следващата степен след бакалавърска степен, магистърска може да бъде предпоставка за по-нататъшно докторска проучване и подготовка за кариера в областта на образованието. Все по-често, работодателите са възлагащи кандидати за работа, които имат магистърска степен с по-високо заплащане и по-бърз растеж на работни места.

Какво е магистър по храни и напитки изследвания? Тази степен е доказателство за разширено изучаване и специализация във всички аспекти на храна и приготвяне на напитки, обслужване и свързаното с тях управление. Учениците научават практически умения, като например техники, необходими за производството и практически умения за обслужване на храни и напитки. Чрез курсова по маркетинг услуга храна, учениците научават дизайн меню, ресторант оформление и индустриални стандарти, за да помогне в работата на ден за ден на храни и напитки, ориентирани съоръжения.Накрая, комуникационни курсове помогне на учениците за нокти ценни междуличностни умения за използване в среда на храни и напитки.

Когато става въпрос за помощи за тези, които просто влизат на работната сила, магистърска степен по автобиографията може да бъде мощен реми мениджър наемане. За тези, които вече са в работната сила, получаване на тази степен може да доведе до повишаване на заплащането.

Цената за да печелят магистър по храни и напитки изследвания може да варира в широки граници, в зависимост от това всичко от това дали присъства на публично или частно училище, независимо дали учат онлайн и повече. Обадете се на вашия бъдещ училище, за да получите повече информация.

Учениците, въоръжени с магистърска степен по храни и напитки изследвания често са квалифицирани за някои от най-вълнуващите и бързо растящи позиции в фирми от сферата на индустрията. Работа като мениджъри в предприятия за храни, ресторант домакини петна или главен готвач позиции са само някои от опциите, които могат да бъдат на разположение.И все пак, други студенти могат да сдвоите степен с бизнес специализация, за да преследва кариера в ресторант собственост.

Има изобилие от възможности, когато искат да получат магистърска степен по храни и напитки изследвания. За да започнете към вашата степен, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

2 резултата за Наука за храните и напитките Filter

Майстор на изкуствата в областта на храненето

The American University of Rome
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Кампус

УО в Хранителни проучвания е интердисциплинарна програма, която има за цел да предостави знания и умения за настоящата ситуация и развитието на околните устойчиво производство ...

Научете повече

мениджмънт на хотели и ресторанти

Synergy University Dubai
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма е една от най-търсените програми в процъфтяващия туризъм и хотелиерската индустрия. Нашият специално персонализиран учебен план и практически ориентиран подход в ...

Научете повече