MASTERSTUDIES

Наука за храните и напитките Италия - Наука за храните и напитките programs Италия Наука за храните и напитките

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Наука за храните и напитките Италия - Take your MA Италия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Италия here!

1 резултата за Наука за храните и напитките, Италия Filter

Майстор на изкуствата в областта на храненето

The American University of Rome
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Кампус

УО в Хранителни проучвания е интердисциплинарна програма, която има за цел да предостави знания и умения за настоящата ситуация и развитието на околните устойчиво производство ...

Научете повече