Filter
Магистратури MA
Израел Jerusalem Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Jerusalem - MA programs Jerusalem - MA Jerusalem

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Израел има осем университета и е академично под надзора на Съвета за висше образование в Израел. Страната е сред страните, които имат най-висок процент на записване университет в света. Те имат приятелски отношения студента не само за местни студенти, но и за чуждестранните студенти.

Красивата столица на Израел, Йерусалим е известен като дом на някои от най-добрите учебни заведения. Университети като Ерусалим University College, The Hebrew University в Йерусалим и Pardes институт на еврейски изследвания са известни на разнообразна гама от курсове и успешни възпитаници.

MA Jerusalem - Take your MA Jerusalem. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Израел
Jerusalem
Тип на обучение
Темпо на обучение
The Hebrew University of Jerusalem

Юридическият факултет на еврейския университет в Йерусалим приканва кандидатури за едногодишен магистър по право и преходно правосъдие на английски език, предлаган на зав ... [+]

УО в областта на правата на човека и преходното правосъдие

Юридическият факултет на еврейския университет в Йерусалим приканва кандидатури за едногодишен магистър по право и преходно правосъдие на английски език, предлаган на завършилите бакалавърски програми по политология, международни отношения и други академични дисциплини, свързани с човешките права и преходното правосъдие.... [-]

Израел Jerusalem
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски