MASTERSTUDIES

Изкуствознание етажерка за ноти - Изкуствознание programs етажерка за ноти Изкуствознание, етажерка за ноти

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Програмите по изкуства се отличават с голямо разнообразие, от философски програми до програми за изучаване на английски език, вокално или музикално изпълнителство, кулинарни изкуства, мода, фешън. Всичките програми по изкуства се обединяват с това, че тук се прилага творческо мислене.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Кентърбъри е исторически град катедрала, а името означава "Кент хора " и крепостта ". Това е дом на четири университета и няколко други висши учебни заведения, които обхващат 25% от възрастното население на Кентърбъри.

Изкуствознание етажерка за ноти - Take your MA етажерка за ноти. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Изкуствознание, етажерка за ноти Filter

Магистърска степен по история на изкуството

University of Kent, School of Arts
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Включва термин в Рим, където ръководим магистърската степен с Американския университет в Рим. В този УО се разглеждат редица теми и подходи, като се обръща специално внимание ...

Научете повече