TopMagistraturi.com

Задочно обучение MA Programs, Search for the best MA programs here! - MA

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Задочно обучение MA Programs: Search here for MA programs. Get all school and Задочно обучение MA information directely, save time and contact the MA admissions here!

Резултати Filter

Онлайн магистърска степен по право (i-MA law) - непълен работен ден

U Law Hong Kong
Онлайн обучение Задочно обучение 21 месеца Запитване на информация Хонг Конг Hong Kong

Нашият закон за i-MA Задочно обучение (рег. № 252954) е онлайн курс, предназначен за завършилите не-законно образование, които искат да придобият юридическа квалификация на ниво магистър. Ще научите практическите юридически умения като анализ и критична оценка, заедно с редица преносими атрибути като научни изследвания и презентационни умения.

Магистър по финанси и инвестиции

London School of Business & Finance
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Октомври 2019 Великобритания UK Online + още 1

Станете лидер във финансовия, инвестиционния или банковия свят с задълбочено образование на глобалния пазар. С магистърска степен по LSBF по финанси

Магистър по право - непълно работно време

The University of Law Postgraduate Programmes
Кампус Задочно обучение 21 месеца Запитване на информация Великобритания London Manchester Nottingham + още 2

Нашият магистърски курс за задочно обучение е предназначен за завършилите извън право, които искат да получат юридическа квалификация на ниво магистър. Ще научите практически правни умения като анализ и критична оценка, заедно с редица прехвърляеми атрибути като изследователски и презентационни умения.

MA Международни права на човека - непълно работно време

University of Law Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Януари 2020 Великобритания UK Online

Нашите магистърски програми от нашата нова магистърска програма по право са предназначени за студенти, които не са студенти и които искат да проучат практическото приложение на определена, специализирана област на правото.

Ma в образованието

Unicaf University (ZM)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Кипър Larnaca Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Кения Nairobi Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Cyprus Online + още 29

Образованието е все по-променящата се, динамична и много взискателни сектор, който изисква специалисти и практици да бъде много квалифициран, за да отговарят на различни предизвикателства. УО в образованието е подходящ за всички онези, които се интересуват от разбирането за важната роля на образованието в ежедневието ни и най-вече на връзките между образованието, обществото и ученици от всички възрасти.

MA Стратегически маркетинг (CIM)

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 60 месеца Януари 2020 Великобритания Coventry + още 1

Ако се впуснете в по-стратегическа роля в маркетинговата си кариера, онлайн стратегическият маркетинг от Arden University ще ви осигури инструментите за успех. Ще получите по-широк поглед върху управленските маркетингови роли и ще се научите да анализирате данните, създадени от съвременните маркетингови инструменти, достъпни за професионалистите.

Магистър по лидерство

IUBH University of Applied Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 семестри Октомври 2019 Германия Berlin + още 2

Магистърското ръководство

Магистърска степен по творческо писане

University of Hull Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Великобритания Hull

Използвайте силата на езика и развийте своя отличителен глас като писател. Преобразете страстта си към четенето в способността да произвеждате проза, достойна за обществено признание. Какъвто и да е жанрът ви на предпочитания, било то литературна художествена литература, нефилминг или харесва фантазия, мистерия или романтика - ще имате възможност да усъвършенствате писателските си умения и да откриете техниките, които семинаристите са използвали за значителен ефект.

Ma икономика за преход

Schumacher College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Великобритания Totnes + още 1

В отговор на задълбочаващата се икономическа и свързаните с кризите, стартирахме нашата следдипломна програма по икономика на прехода, в съчетание с Economics Foundation New, преходът мрежа и Бизнес училището в Plymouth University. Начална дата - септември 2017

Магистър по Бизнес и мениджмънт (Международен)

Bath Spa University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Bath + още 1

Развивайте кариерата си като социално и етично ангажиран, световно свързан професионалист със специализация в международния бизнес.

Магистър по приложна лингвистика: TESOL

York St John University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания York

Програмата е предназначена както за квалифицирани, така и за бъдещи учители по английски език на оратори на други езици. Привлича студенти от различни части на света, които заедно с тях предлагат разнообразна комбинация от образование и опит. Това ни дава шанс да увеличим междукултурното ни разбиране и знания за контекста на преподаване и учене в световен мащаб. Освен това, използвайки онлайн форуми, ние се стремим да ви предоставим практически възможности за взаимодействие с езиковите специалисти по целия свят.

за управление на бизнеса (MA) - непълно работно време

NBS Northern Business School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Запитване на информация Германия Hamburg + още 1

Тази програма се предлага на НБС в два модела от време, при пълно работно време и ден петък вечер и събота за работещи професионалисти.

MA в Integral политика за икономическо развитие

The Catholic University of America
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Integral икономическо развитие е подход за развитие, която се стреми към укрепване на гражданските и социалните институции, необходими за устойчивото развитие; един, който взема интегрирана оглед на ролята на човека в обществото. Това е подход, който образувания развитие изискват все ...

MA за корупция и управление (онлайн)

University of Sussex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 4 години Юли 2020 Великобритания London

Осигурявайки ясен интердисциплинарен подход към изучаването на корупцията, този УО поставя три основни въпроса; какво е корупция, колко от нея съществува и какво трябва да се направи за борба с нея? Проучване на корупцията и антикорупцията от гледна точка на правото, антропологията, икономиката, развитието, социологията и политическите науки; Вие ще получите теоретичните знания и практическото обучение, необходими за разбиране на сложността на дефинирането, измерването и борбата с корупцията.

Онлайн магистър по изкуствата в международните отношения

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 години Януари 2020 Великобритания UK Online

Независимо дали искате да договорите политика за промяна на околната среда или да създадете решения на глобални спорове, онлайн магистратурата по международни отношения от Университета в Нотингам Трент (NTU) може да обогати вашия опит и да отключи света на възможностите за кариера.