TopMagistraturi.com

Задочно обучение MA Programs, Search for the best MA programs here! - MA

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Задочно обучение MA Programs: Search here for MA programs. Get all school and Задочно обучение MA information directely, save time and contact the MA admissions here!

Резултати Filter

Онлайн магистърска степен по право (i-MA law) - непълен работен ден

U Law Hong Kong
Онлайн обучение Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Хонг Конг Hong Kong

Нашият закон за i-MA Задочно обучение (рег. № 252954) е онлайн курс, предназначен за завършилите не-законно образование, които искат да придобият юридическа квалификация на ниво магистър. Ще научите практическите юридически умения като анализ и критична оценка, заедно с редица преносими атрибути като научни изследвания и презентационни умения.

Магистър по финанси и инвестиции

London School of Business & Finance
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Юли 2019 Великобритания UK Online + още 1

Придобийте уменията си да бъдете глобален кандидат на световните финансови пазари с Вашия магистър по финанси и инвестиции, издаден от Международния телематичен университет UNINETTUNO, който Ви е доставен 100% онлайн от InterActive.

Магистър по право - непълно работно време

The University of Law Postgraduate Programmes
Кампус Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Великобритания London Manchester Nottingham + още 2

Нашият магистърски закон Частен курс е предназначен за завършилите висше образование, които искат да придобият юридическа квалификация на ниво магистър. Това е онлайн курс с възможност за обучение за една или две години.

Магистър по теология

Catholic Distance University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Август 2019 Съединени Американски Щати Charles Town + още 1

Програмата „Магистър по теология” предвижда изучаване на Свещеното Писание, философията, теологичните концепции, моралните принципи, сакраменталната система, духовността и историята на Църквата. Програмата на магистратурата е полезна за хора, които търсят кариера в църковния труд, тези, които участват в преподаването или религиозното образование, и тези, които се подготвят за религиозно призвание.

Ma в образованието

Unicaf University (ZM)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Кипър Larnaca Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Кения Nairobi Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Cyprus Online + още 29

Образованието е все по-променящата се, динамична и много взискателни сектор, който изисква специалисти и практици да бъде много квалифициран, за да отговарят на различни предизвикателства. УО в образованието е подходящ за всички онези, които се интересуват от разбирането за важната роля на образованието в ежедневието ни и най-вече на връзките между образованието, обществото и ученици от всички възрасти.

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Кипър Cyprus Online + още 26

Магистър по лидерство

IUBH University of Applied Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 семестри Октомври 2019 Германия Berlin + още 2

Магистърското ръководство

Онлайн магистър по изкуствата в международните отношения

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 години Септември 2019 Великобритания UK Online

Независимо дали искате да договорите политика за промяна на околната среда или да създадете решения на глобални спорове, онлайн магистратурата по международни отношения от Университета в Нотингам Трент (NTU) може да обогати вашия опит и да отключи света на възможностите за кариера.

MA Стратегически маркетинг (CIM)

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 60 месеца Януари 2020 Великобритания Coventry + още 1

Ако се впуснете в по-стратегическа роля в маркетинговата си кариера, онлайн стратегическият маркетинг от Arden University ще ви осигури инструментите за успех. Ще получите по-широк поглед върху управленските маркетингови роли и ще се научите да анализирате данните, създадени от съвременните маркетингови инструменти, достъпни за професионалистите.

Магистър по управление на цифровите технологии със свободно време

Hyper Island
Кампус Задочно обучение 20 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Проектиран от експерти от бранша и акредитиран от най-големия университет във Великобритания, тази програма ви предлага комбинация от азиатски и международни казуси с практическо обучение. В крайна сметка ще бъдете готови да мислите стратегически и да водите промяна във всяка организация.

MA в Integral политика за икономическо развитие

The Catholic University of America
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Integral икономическо развитие е подход за развитие, която се стреми към укрепване на гражданските и социалните институции, необходими за устойчивото развитие; един, който взема интегрирана оглед на ролята на човека в обществото. Това е подход, който образувания развитие изискват все ...

Ma икономика за преход

Schumacher College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Великобритания Totnes + още 1

В отговор на задълбочаващата се икономическа и свързаните с кризите, стартирахме нашата следдипломна програма по икономика на прехода, в съчетание с Economics Foundation New, преходът мрежа и Бизнес училището в Plymouth University. Начална дата - септември 2017

Магистър по лингвистика

Bar-Ilan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Октомври 2019 Израел Ramat Gan + още 1

Отделът по езикознание осигурява на студентите солидна основа както в теоретичната, така и в приложната лингвистика. Всяка студентска програма се изгражда от отделния студент и неговите / нейните ръководители.

Магистър по приложна лингвистика: TESOL

York St John University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2019 Великобритания York

Програмата е предназначена както за квалифицирани, така и за бъдещи учители по английски език на оратори на други езици. Привлича студенти от различни части на света, които заедно с тях предлагат разнообразна комбинация от образование и опит. Това ни дава шанс да увеличим междукултурното ни разбиране и знания за контекста на преподаване и учене в световен мащаб. Освен това, използвайки онлайн форуми, ние се стремим да ви предоставим практически възможности за взаимодействие с езиковите специалисти по целия свят.

Специални и допълнителни образователни потребности

Institute of Child Education and Psychology
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Септември 2019 Република Ирландия Kildare

Този вълнуващ нов курс, който се предоставя онлайн, е сътрудничество между Университета в Източен Лондон и Institute of Child Education and Psychology Европа (ICEP).