MASTERSTUDIES

Журналистика Република Ирландия - Журналистика programs Република Ирландия Журналистика

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Журналистиката може да се съсредоточи върху изучаването на печатните, онлайн и излъчваните медии. Журналистите могат да научат изкуството да разказват истории чрез проучване, интервюиране, писане и предаване на новина чрез магазини, които включват телевизионни, радио, уеб, вестници, списания и връзки с обществеността.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Журналистика Република Ирландия - Take your MA Република Ирландия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Република Ирландия here!

1 резултата за Журналистика, Република Ирландия Filter

Магистър по журналистика

Dublin City University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Магистрите журналистика в DCU осигурява широко обучение и образование за тези, които се интересуват от професията на журналистиката и свързаните с тях области. Балансира практ ...

Научете повече