MASTERSTUDIES

Журналистика Глазгоу - Журналистика programs Глазгоу Журналистика, Глазгоу

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Журналистиката може да включва проучване на уменията и ценностите, необходими за разработването и отчитането на новините. Журналистите могат да обхващат новините чрез излъчвани медии, като например телевизия и радио. Журналистите могат да бъдат намерени и в печатни издания, като например списания и вестници.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Глазгоу е най-големият град в Шотландия, с население от около 600 000 в самия град, или над 2 милиона, ако околните градове на Clydeside агломерация се вземат под внимание.

Журналистика Глазгоу - Take your MA Глазгоу. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Журналистика, Глазгоу Filter

Магистър по мултимедийна журналистика

GCU - Glasgow School for Business and Society
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

MA Мултимедийната журналистика е водещата шотландска журналистика "Мастърс". Това е NCTJ

Научете повече