MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Санта Барбара - Журналистика и масова комуникация programs Санта Барбара Журналистика и масова комуникация, Санта Барбара

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Santa Barbara се намира в Калифорния, САЩ. Икономиката на града се основава както на сектора на услугите, образованието, инженерството, здравеопазването, финансите, селското стопанство и промишлеността. Младият специалист обикновено се прави един добър шанс за започване на кариера в рамките на града.

Журналистика и масова комуникация Санта Барбара - Take your MA Санта Барбара. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Журналистика и масова комуникация, Санта Барбара Filter

господар на изящните изкуства в киното

Art Center College of Design
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Научете като правите. Старание, дисциплина, тежки критики. Професионализъм. Тези ценности и традиции са вдъхновени в ДНК "Арт центрове". ...

Научете повече

Магистър по изящни изкуства в Media Design практики

Art Center College of Design
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
3 години
Кампус

Магистърска програма Art Center в медийните практики Дизайн предлага дву-или три-годишен магистър по изящни изкуства учебна програма, която помага амбициозни дизайнери от разл ...

Научете повече