MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Шри Ланка - Журналистика и масова комуникация programs Шри Ланка Журналистика и масова комуникация

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Диплома по журналистика ще ви даде сделки и самочувствие, за да започнете вашата професия като журналист. Голяма журналист не само има специализирани и професионални умения, но и психическо ширина и любопитство към света.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Журналистика и масова комуникация Шри Ланка - Take your MA Шри Ланка. All MA program and school information. Save time and contact the school in Шри Ланка here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Шри Ланка Filter

Ma английски език и комуникация

Hindustan University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изп ...

Научете повече