MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Женева - Журналистика и масова комуникация programs Женева Журналистика и масова комуникация, Женева

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Журналистиката е доброто професионално развитие, която съчетава тръпката от покрива на новината с удовлетворение от начина на живот на обществен дълг. Специалности са съставени за предоставяне завършилите обучени да анализират и да разберат сложни събития на нашето време, както и повишаване на журналистически норми във всички медии.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Журналистика и масова комуникация Женева - Take your MA Женева. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Женева Filter

Магистър по изкуства в цифровите медии (MA-DM) (Европейски

The International University in Geneva
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Водете и управлявайте комуникационни и медийни проекти за мултинационални компании, правителства и международни организации. ...

Научете повече