MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Чехия - Журналистика и масова комуникация programs Чехия Журналистика и масова комуникация

Степента „магистър по изкуства“ или MA е академична степен, която се присъжда на студентите след успешно приключване на следване в програми, където се изучават изящни изкуства, хуманитарни или социални науки, и други подобни. Такива програми продължават обикновено една-две години.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Журналистика и масова комуникация Чехия - Take your MA Чехия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Чехия here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Чехия Filter

Магистър по стратегически комуникации

University of New York in Prague (UNYP)
Магистър по изкуствата (MA)
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

С увеличаването на възможностите за комуникация ключов въпрос, който засяга както организациите, така и хората, е един от стратегиите. Самото разполагане на инструментите, с к ...

Научете повече