MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Хонг Конг - Журналистика и масова комуникация programs Хонг Конг Журналистика и масова комуникация

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Журналистиката е доброто професионално развитие, която съчетава тръпката от покрива на новината с удовлетворение от начина на живот на обществен дълг. Специалности са съставени за предоставяне завършилите обучени да анализират и да разберат сложни събития на нашето време, както и повишаване на журналистически норми във всички медии.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Журналистика и масова комуникация Хонг Конг - Take your MA Хонг Конг. All MA program and school information. Save time and contact the school in Хонг Конг here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Хонг Конг Filter

Магистър по комуникации

Hong Kong Baptist University School of Communication
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Програмата се доближава до комуникацията на индивидуално, организационно и обществено ниво с фокус върху комуникацията в Хонг Конг, континентален Китай и Тайван. Обръща се вни ...

Научете повече