$close

Филтри

Преглед на резултатите

Журналистика и масова комуникация Мадрид - Журналистика и масова комуникация programs Мадрид Журналистика и масова комуникация, Мадрид

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.Диплома по журналистика ще ви даде сделки и самочувствие, за да започнете вашата професия като журналист. Го… Научете повече

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Диплома по журналистика ще ви даде сделки и самочувствие, за да започнете вашата професия като журналист. Голяма журналист не само има специализирани и професионални умения, но и психическо ширина и любопитство към света.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Журналистика и масова комуникация Мадрид - Take your MA Мадрид. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Испания
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
European College for Liberal Studies
Барселона, Испания +8 Още

MA - магистър по изкуства в комуникационните науки (60 кредита)

MA - магистър по изкуства в комуникационните науки (60 кредита) -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
Задочно
9 - 12 месеца
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение