MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Санкт Августин - Журналистика и масова комуникация programs Санкт Августин Журналистика и масова комуникация, Санкт Августин

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Областта на Rhein-Sieg Германия играе дом на малкия град Sankt Augustin. Той разполага с богата религиозна история прикрепен към мисионерски дейности, които преди. Тя носи името на покровителя на Божествените мисионери дума.

Журналистика и масова комуникация Санкт Августин - Take your MA Санкт Августин. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Санкт Августин Filter

Магистър по международни медийни изследвания

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърската програма е четирисемесечна програма на пълен работен ден. Двуезичната учебна програма съчетава дисциплините медии и развитие, журналистика, комуникации и управле ...

Научете повече