MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Кардиф - Журналистика и масова комуникация programs Кардиф Журналистика и масова комуникация, Кардиф

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Уелс е един от четирите основни части на Обединеното кралство. Уелският език е еволюирал от Селтик и е много различен от английски. Тя "е един от двата официални езика в Уелс. Има общо 10 университета с около 150 000 ученици.

Журналистика и масова комуникация Кардиф - Take your MA Кардиф. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Кардиф Filter

Журналистика специалист по магистърска степен по въпросите на магистратурата / PgD / PgC

Cardiff Metropolitan University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Магистър по журналистика в Cardiff Metropolitan University в Cardiff Metropolitan University се обучава от академичен състав, който е практикуващ и изследовател. Тази отличите ...

Научете повече