MASTERSTUDIES

Журналистика и масова комуникация Пуул - Журналистика и масова комуникация programs Пуул Журналистика и масова комуникация, Пуул

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Poole е също толкова много други области Югозападна Англия, известни с заселване на човека, тъй като преди желязната епоха. A кампуса нарича Talbot, Bournemouth University, е в непосредствена близост до Пуул.

Журналистика и масова комуникация Пуул - Take your MA Пуул. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Пуул Filter

MA филмова практика

Arts University Bournemouth - The Graduate School
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Практиката на MA Film е за талантливи и нововъзникващи кинотворци, които се стремят да се учат чрез създаване, да гледат отвъд късометражния филм, да се определят като артисти ...

Научете повече