MASTERSTUDIES

Дигитални медии Женева - Дигитални медии programs Женева Дигитални медии, Женева

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Цифрови програми медии може да бъде идеален за хора, които обичат да работят с технология за създаване на цифрово съдържание за забавление. Като част от своята цифрова медия програма, студентите могат да се научат как да използват съвременни компютърни програми, как да се програмират компютърен софтуер и как да се използва дигитализирани съдържание като маркетингов инструмент.   

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Дигитални медии Женева - Take your MA Женева. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Дигитални медии, Женева Filter

Магистър по изкуства в цифровите медии (MA-DM) (Европейски

The International University in Geneva
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Водете и управлявайте комуникационни и медийни проекти за мултинационални компании, правителства и международни организации. ...

Научете повече