MASTERSTUDIES

Дигитални медии Кипър - Дигитални медии programs Кипър Дигитални медии

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Digital медии е концентрация степен, че може да даде на студентите основни познания и опит, трябва да се намери кариера в медиите областта на цифровите технологии. С въвеждането на програма за цифрови медии, студенти могат да получат необходимите умения, за да се създаде оригинален, творчески и новаторски цифрово медийно съдържание.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Дигитални медии Кипър - Take your MA Кипър. All MA program and school information. Save time and contact the school in Кипър here!

1 резултата за Дигитални медии, Кипър Filter

Магистър по изкуства в цифрово видео производство

Neapolis University Pafos
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Магистърската степен по дигитална видео продукция е иновативна, изключителна програма за студенти, които се интересуват от използването на видео изображение за техните лични, ...

Научете повече