MASTERSTUDIES

Дигитални комуникации Холандия - Дигитални комуникации programs Холандия Дигитални комуникации

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Дигитални комуникации Холандия - Take your MA Холандия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Холандия here!

2 резултата за Дигитални комуникации, Холандия Filter

Магистър по комуникационни и информационни изследвания: Дигитални хуманитарни науки

University of Groningen
Магистър по изкуствата (MA)
01 Септ. 2021
<
Редовно
<
12 месеца
01 May 2021
Английски
Кампус

Магистърът по комуникационни и информационни изследвания: Дигиталните хуманитарни науки е единственият магистър в тази област в Холандия. В тази степен ще научите как да прогр ...

Научете повече

Магистърска степен по лингвистика: Езикови и комуникационни технологии (Програма с две степени)

University of Groningen
MSc
Магистър по изкуствата (MA)
01 Февр. 2021
<
Редовно
<
24 месеца
Английски
Кампус

MA / MSc по лингвистика: езикови и комуникационни технологии предлага уникална комбинация от теоретична лингвистика и компютърни науки в многоезична обстановка. Той е в бързо ...

Научете повече