MASTERSTUDIES

Дигитални комуникации Великобритания - Дигитални комуникации programs Великобритания Дигитални комуникации

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Дигитални комуникации Великобритания - Take your MA Великобритания. All MA program and school information. Save time and contact the school in Великобритания here!

3 резултата за Дигитални комуникации, Великобритания Filter

MA цифрова посока

Royal College of Art
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
<
15 месеца
Английски
Кампус

Развийте дълбоко разбиране на критичните и експериментални медийни практики за производство, създаване и дизайн. ...

Научете повече

МА Визуална комуникация

University for the Creative Arts
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

MA Visual Communication курс, вие ще развиете уверен дизайнерски глас и ще създадете изключително портфолио от работа в готовност за съвременния професионален свят. ...

Научете повече

MA Media

Regent’s University London
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Преодоляване на основите в утвърдените медии с бъдещи цифрови теории и умения, нашият вълнуващ нов УО ще подготви завършилите за световните медии на 21-ви век. ...

Научете повече