Filter
Магистратури MA
Дания Sønderborg Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Sønderborg - MA programs Sønderborg - MA Sønderborg

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Дания "и висшето образование поставя акцент върху техническо висше образование през целия живот университет. Повечето от датските университети също предлага качествено международната култура студенти поради своята спокойна Scandinavian отношение.

Намира се в района на Южна Дания и с население над 25 хиляди жители е Sønderborg град. Той е дом на университета клонове на University College Южна и Университета на Южна Дания.

MA Sønderborg - Take your MA Sønderborg. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Дания
Sønderborg
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Southern Denmark

ЕС е най-големият търговски партньор на Китай, и двете датски и други европейски предприятия се намират в Китай. Потенциалът е огромен, и експерти показват, ... ... [+]

Китайците идват. В интерес на истината те вече са тук. Те притежават големи индустрии в европейските страни. Те спечелят договори за строителство в Полша. Те инвестират в комуникации и инфраструктура в Гърция и купуват текстилни фабрики в Италия. Те имат около половината от световния пазар на вятърна енергия.ЕС е най-големият търговски партньор на Китай, и двете датски и други европейски предприятия се намират в Китай. Потенциалът е огромен, и експерти показват, че имаме далеч от завършен с Китай. В интерес на истината ние сме едва сега започва.Датските фирми търсят служители с умения както в бизнес икономика и китайски език и култура. С магистърска степен по бизнес, език и култура (Chinese) ще имат необходимата квалификация, изисквани от много датски и международни компании, които работят в Китай или търговията с китайците от Дания или други страни.50% от курсовете на лъжата Управляващия орган на Програмата в рамките на дисциплините китайската култура, общество, икономика и комуникационни и езикови умения на китайски. Друг 50% от курсовете са в границите на областта на бизнес администрацията, с акцент върху бизнес организация и маркетинг по отношение на международния пазар.Отделно от редица задължителни дисциплини в двете основни области, изброени до горе, вие ще получите възможност да обогатите вашия академичен профил чрез избираеми дисциплини в двете области. Можете да вземете тези избираеми в Sønderborg или по време на престоя проучване в Китай, или можете да ги замените с доклади от стажове в Китай.Индивидуална профилиране също е възможно при окончателното тезата: Вие избирате темата себе си, и може да се направи... [-]

Дания Sønderborg
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски