MA Idstein - MA programs Idstein - MA Idstein

MA Idstein - MA programs Idstein - MA Idstein

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

С население от над 20 000 жители, Idstein е град, разположен в Дармщат в провинция Хесен, Германия. В него има няколко частни, обществени и държавни институции на висшето образование.

MA Idstein - Take your MA Idstein. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в устойчивото маркетинг & лидерство

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 4 - 6  October 2017 Германия Idstein + още 1

A магистърска степен по маркетинг и устойчиво лидерство от официално призната Fresenius Университета за приложни науки ви предлага уникална база в Германия, за да се допринесе за постигането вашата професионална цел на отварянето на нови пазари и клиентски групи посредством траен корпоративно управление. [+]

. Съвременната теория за управление на сделки с много повече от просто финансови печалби. Отговорни планове за корпоративно управление и организира сложни потоци от стоки, енергия, информация и финанси в контекста на социалните, екологичните, икономическите и глобалните предизвикателства. Зелени идеи и черни цифри са начин допълват корпоративни цели, които могат да бъдат постигнати чрез устойчиви маркетингови инструменти. Наред с елементарни бизнес субекти, интердисциплинарния учебната програма включва и обща учебен материал от областта на мениджмънта и маркетинга. Можете допълнително ще придобият умения като лидерство поведение и етика, и да научат за глобалните икономически взаимовръзки. Устойчивостта не е на мода тенденция, но е "трябва" за всички глобални и германски предприятия в бъдеще, ако искат да се запази и да развиват своите конкурентни предимства. Устойчиво управление изисква нов начин на мислене в непознати измерения. Новостта на устойчивост и неговото значение за компаниите в ситуацията, която преобладава днес ще отприщи неумолимо силното търсене на висококвалифицирани специалисти и кадри в този сектор, които могат да бъдат обхванати само вътрешно. Поради обширната интердисциплинарен профил на компетентност, обхващащ техническите, методически и социални умения, магистри, които се фокусират върху областта на устойчивото развитие не само ще намерите възможности за кариера във всички сегменти на бизнеса от поръчки и логистика чрез с производството, както и в счетоводството и маркетинга , но също ще бъдат много по-търсени партньори за корпоративни консултации. Този широк спектър от възможности за приложение прави магистърската проучване курс по устойчиво Marketing & Leadership образование, което предлага изключителни перспективи за бъдещето и отговаря на изисквания на днешните... [-]