MA Idstein - MA programs Idstein - MA Idstein

MA Idstein - MA programs Idstein - MA Idstein

Магистратура

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

С население от над 20 000 жители, Idstein е град, разположен в Дармщат в провинция Хесен, Германия. В него има няколко частни, обществени и държавни институции на висшето образование.

MA Idstein - Take your MA Idstein. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в устойчивото маркетинг & лидерство

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Редовна форма 4 - 6  October 2018 Германия Idstein Cologne + още 1

A магистърска степен по маркетинг и устойчиво лидерство от официално призната Fresenius Университета за приложни науки ви предлага уникална база в Германия, за да се допринесе за постигането вашата професионална цел на отварянето на нови пазари и клиентски групи посредством траен корпоративно управление. [+]

Съвременната теория за управление на сделки с много повече от просто финансови печалби. Отговорни планове за корпоративно управление и организира сложни потоци от стоки, енергия, информация и финанси в контекста на социалните, екологичните, икономическите и глобалните предизвикателства. Зелени идеи и черни цифри са начин допълват корпоративни цели, които могат да бъдат постигнати чрез устойчиви маркетингови инструменти.... [-]