MA Саксония Анхалт - MA programs Саксония Анхалт - MA Саксония Анхалт

MA Саксония Анхалт - MA programs Саксония Анхалт - MA Саксония Анхалт

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Саксония-Анхалт е един от няколко държави без излаз на море в Германия. Неговият капитал е Магдебург и играе дом на повече от 2,2 милиона жители. Той има и някои висши учебни заведения, предлагащи набор от програми.

MA Саксония Анхалт - Take your MA Саксония Анхалт. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по Международни социални науки

Friedensau Adventist University
Campus Редовна форма 4 - 6  October 2017 Германия Möckern

Майсторът на изкуствата в международни социални науки (MA ISS) е интердисциплинарна учебна програма, която подготвя студентите за кариера в международна социалното управление. Тя дава възможност на учениците да се специализират в професионални възможности за кариера като професионален заетостта като експерти в международното социално управление, сътрудничество за развитие, за реагиране при бедствия и хуманитарната помощ, планиране, управление и ... [+]

. Магистър по Международни социални науки Майсторът на изкуствата в международни социални науки (MA ISS) е интердисциплинарна учебна програма, която подготвя студентите за кариера в международна социалното управление. Тя дава възможност на учениците да се специализират в професионални възможности за кариера като професионален заетостта като експерти в международното социално управление, сътрудничество за развитие, за реагиране при бедствия и хуманитарната помощ, за планиране, управление и оценка на проекти за устойчиво развитие, които работят с правата подход, базирани в човека на ООН система на човека, управлението на програми за борба с бедността, с организациите на гражданското общество, участие в ненасилствено разрешаване на конфликти, мир и помирение, както и активно участие в различни области на глобално управление. Теологичен университет Фриденсау активно участва в изследователски проекти в развиващите се страни в полза на бедните и необлагодетелствани населението сегменти. Тя си сътрудничи с международни академични институции, държавни правителства, United Nation агенции и представители на гражданското общество за цялостен и устойчиво развитие, поддържането на човешките и малцинствени права, социалната справедливост, мир и помирение. Международни назначаване на работа за завършилите могат да бъдат намерени от група от сътрудничещите агенции. Ниското съотношение студент-преподавател улеснява тесни работни взаимоотношения между преподаватели и студенти и осигурява индивидуално внимание и подкрепа в конкретни изследователски интереси. Самостоятелно успя студентски асоциации улеснят участието и интеграцията в рамките на университетския кампус. Съдържание Въведение в Международна социална Management Теории за РАЗВИТИЕ Научни методи и изследователски подходи (част I и II) Комплекс качествена социални изследвания Комплекс количествени социални изследвания Специален анализ социални изследвания на бедността и намаляване... [-]