MA Райнланд-Пфалц - MA programs Райнланд-Пфалц - MA Райнланд-Пфалц

MA Райнланд-Пфалц - MA programs Райнланд-Пфалц - MA Райнланд-Пфалц

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Райнланд-Пфалц е държава в Германия, че има около 4 милиона души. Икономическото му гръбнак е в селското стопанство; държавата е водещ производител на вино в страната. Тя има много университети и други висши учебни заведения, пръснати из своите 24 области.

MA Райнланд-Пфалц - Take your MA Райнланд-Пфалц. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

майстор (MA) в международния бизнес администрация и външната търговия

University of Applied Sciences Worms
Campus Редовна форма October 2017 Германия Mainz

Тук, модулите IBA Международни, IBA външната търговия и ръководните си умения дават възможност за задълбочаване на познанията си въз основа на степента бакалавър за кариера в международния бизнес. [+]

. Съдържание и структура 1 | Семестър 1: поръчки на основните елементи на световната търговия 2 | Семестър 2: специализация в пет от Vertiefungsfächer всяка предложена 3 | 3 семестър: Дипломна работа, за предпочитане в една компания 1 | първата половина се използва за поставяне на елементи на ядрото на глобалната действие. Тук, модулите IBA Международни, IBA външната търговия и ръководните си умения дават възможност за задълбочаване на познанията си въз основа на степента бакалавър за кариера в международния бизнес. Студентите ще се развият цялостно разбиране на взаимодействието между микро и макро бизнес среди и стратегически възможности за действие в модула IBA International. Чрез модула IBA външна търговия, учениците ще могат да направят стратегически и оперативни решения в допълнение външната търговия успешно. Изискванията към лидерските умения на бъдещите мениджъри е подкрепен от тройната модул Leadership Competence сметката. Тя дава на студентите умения за успешно свържат теоретичните си знания с реалните действия на управление. 2 | За основните елементи на курса е професионално настроен верига интерпретира специализация модули. Те представляват една страна модерна външна и икономическа депресия, от друга страна, те отразяват съответните дейности на веригата на стойността на международна компания. Учениците могат в зависимост от необходимата квалификация насочите пет на курсовете за специализация, предлагани във всяка шоу. Такава специализация изглежда особено сред аспекти за кариера, свързана с полезни и необходими, тъй като така по-високите квалифицирани завършилите ще получат ясна квалификационен профил. Модулите за специализация включват: Външна търговия Consulting Advanced Int. контролинг Advanced Corporate Finance Advanced Management & Организация на човешките... [-]