MA Долна Саксония - MA programs Долна Саксония - MA Долна Саксония

MA Долна Саксония - MA programs Долна Саксония - MA Долна Саксония

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Долна Саксония е състоянието, в Германия. Това е четвъртата най-гъсто населеният щат в страната с над 8 милиона души. Държавата е разделена на 38 области да. Той е дом на някои от най-реномираните университети, колежи и академии за висше образование.

MA Долна Саксония - Take your MA Долна Саксония. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по изкуства и културно управление

Leuphana University of Luneburg
Online Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма October 2018 Германия Lüneburg + още 2

Ръководителите на изкуствата и културния мениджмънт, ръководени от Професионалното училище и Гьоте-института от 2018 г., са иновативни нови англоезични професионални програми за културно управление на дистанционно обучение, които ще обучават културни специалисти от цял ​​свят да се справят с трансформацията процесите в културния сектор. [+]

Ръководителите на изкуствата и културния мениджмънт, ръководени от Професионалното училище и Гьоте-института от 2018 г., са иновативни нови англоезични професионални програми за културно управление на дистанционно обучение, които ще обучават културни специалисти от цял ​​свят да се справят с трансформацията процесите в културния сектор.

В центъра на програмата е комплексното международно културно управление с основен акцент върху интердисциплинарната и трансдисциплинарна комбинация от културни и бизнес проучвания. Ще разгледате представените рискове и възможностите, които предлага текущите събития като демографските промени, цифровизацията и глобализацията във връзка с културните институции, и разработвате дългосрочни стратегии, които да направят организацията ви годна за в бъдеще.... [-]