TopMagistraturi.com

Задочно обучение Визуален дизайн Programs, Search for the best MA programs here! - MA

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Програмите по визуален дизайн осигуряват на студенти различни практически умения. Някои от темите, които се изучават в такива програми, могат да включват рисуване на форми и пространства, композиция и медии, елементи и организация в дизайна, и теорията на цветовете и сценарии за прилагане.

Задочно обучение MA Programs: Search here for Визуален дизайн programs. Get all school and Задочно обучение MA information directely, save time and contact the MA admissions here!

2 резултата за Визуален дизайн Filter

Ma дигитална медийна практика: визуализация

University of Winchester
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2020 Великобритания Winchester + още 1

Програмите на Digital Media Практика в Уинчестър са предназначени за настаняване на широка гама от специализирани интереси в рамките на широкия спектър на разположение в рамките на цифровите медии индустрия.

Магистърска степен по африкански език и визуални изкуства

University of Bayreuth
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 семестри Октомври 2019 Германия Bayreuth + още 1

Тази магистърска програма по английски език се основава на знания, свързани с разнообразието и креативността в езиците, литературите, изкуствата и медиите в Африка. Интердисциплинарната ориентация и комбинациите от предмети правят програмата единствена по рода си.