MA Glasgow - MA programs Glasgow - MA Glasgow

MA Glasgow - MA programs Glasgow - MA Glasgow

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Глазгоу е най-големият град в Шотландия, с население от около 600 000 в самия град, или над 2 милиона, ако околните градове на Clydeside агломерация се вземат под внимание.

MA Glasgow - Take your MA Glasgow. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Glasgow

[+]

Това допълнително време е специално предназначено да помага на нови чуждестранни студенти да се установят в Обединеното кралство и GCU преди началото на общообразователно обучение и обучение на студентите.

В този период ще се провеждат редица забавни и информационни дейности, включително кампус и обиколки на града, както и приветстващи събития, където можете да се срещнете с други чуждестранни студенти.... [-]


MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Glasgow

[+]

Крайният елемент на програмата е проектът, който ви дава възможност да изработите значителна част от публикуваната / публикуваема / разпространена стандартна журналистическа работа.

Методи за оценка

Всеки модул се оценява поотделно: като непрекъснат курс; изпити или тестове (стенография и новинарски дни - които всъщност представляват групов изпит с цял ден); и някои чрез комбинация от курсова работа и НКТТ изпити (Закон, Правителство).... [-]